0

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1400 TS (D12)


Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP 1400 TS na 400V disponuje pracovním tlakem až 170 Barů a průtokem vody 23,3 l/min (1400 l/hod). V základní výbavě je veškeré potřebné příslušenství, pro uvedení stroje do provozu včetně montážních šroubů pro upevnění na zeď a držáků na příslušenství. Stroj je vybaven systémem Total-Stop se zpožděným vypnutím elektromotoru a nově rychlovýměnným systémem D12 a pojistkou proti kroucení hadice TWIST-STOP. Tento stroj je vhodný pro profesionální využití!

Cena bez DPH : 74 710,-
Cena s DPH : 90 399,-
Doprava zdarma    
Na dotaz
Výrobce: Kränzle Kränzle
Kód produktu: 622140
Záruka: 24 měsíců


WS-RP 1400 TS (D12)

S novým řadovým čerpadlem Kränzle RP pro ještě vyšší odplavovací účinek!

Zcela nový profesionální vysokotlaký stacionární studenovodní čistič Kränzle WS - RP na 400 V je nyní k dispozici s novým řadovým čerpadlem pro extra vysoký odplavovací účinek. Díky volitelné montáži na stěnu lze přístroje WS-RP Kränzle používat také ve stísněných podmínkách myček motorových vozidel nebo vozového parku. Modelová řada RP je kombinací velkého množství technických inovací, které poskytují nejvyšší výkon, spolehlivost, bezpečnost a provozní pohodlí při každodenním používání! Technologie Kränzle Vám pomůže šetřit vodu a energii - při maximální účinnosti!

Novinky u modelu WS-RP 1400 TS (D12):

Novinkou je u modelu WS-RP 1400 TS (D12) rychlovýměnný nástrčný systém D12, pro bleskovou výměnu příslušenství a pojistka proti kroucení vysokotlaké hadice s označením TWIST-STOP:

RYCHLOVÝMĚNNÝ NÁSTRČNÝ SYSTÉM D12:

 

POJISTKA PROTI KROUCENÍ HADICE (TWIST-STOP):

       

Inteligentní a spolehlivý: Rychlovýměnný nástrčný systém s komponenty z kalené ušlechtilé oceli zajišťujě snadné, rychlé a vždy spolehlivé spojení bezpečnostní vypínací pistole s nástavcem.

           

Zvládne všechno: Speciální otočné šroubení brání kroucení a zapletení vysokotlaké hadice během práce a zaručuje nerušený proces čištění.

 

Nová řada Kränzle RP nabízí díky řadovému čerpadlu vodní výkon až 1 600 l/hod. Tím jsou tyto stacionární přístroje předurčeny k použití tam, kde je zapotřebí vysoký odplavovací účinek při vysokém pracovním tlaku.

Nejmodernější technologie a prvotřídní odplavovací účinek při vysokém pracovním tlaku činí novou řadu Kränzle RP ideálním kompaktním stacionárním přístrojem v různorodých oblastech jako například v dopravě nebo v mycích boxech a dalších oblastech použití, kde je požadován vysoký čisticí a odplavovací výkon a kvalitní spolehlivé čerpadlo.

Ihned připraven do boje s nečistotou!

Profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP je vhodný k umístění na zem jako volně stojící jednotka nebo k připevnění na zeď za pomoci montážních otvorů. Dodává se s robustním rámem z ušlechtilé nerezové oceli včetně montážních šroubů a držáků na příslušenství (použitelné pouze při montáži na zeď).

V základní výbavě naleznete vše, pro okamžité uvedení vysokotlakého stroje do provozu! Odolnou 10-ti metrovou vysokotlakou hadici s dvojitým ocelovým opletem. Osvědčenou robustní vysokotlakou vypínací pistoli Kränzle Starlet 2 bez prodloužení s rychlospojkou D12 pro bleskovou výměnu Vašeho příslušenství. Dále základní plochou trysku o velikosti 08 s rychloupínacím trnem D12. Plně a plynule regulovatelný pracovní tlak, funkci Total-Stop a spoustu dalších výhod!

S pracovním tlakem až 170 barů a průtokem až 23,3 l/min (1400 l/h) je skvělou volbou do každého mycího zařízení! 

 

Vlastnosti a hlavní výhody vysokotlakého čističe:

  • Novinkou je (in-line triplex) řadové čerpadlo RP (Reihen-Pumpe) s keramickými plunžry a s integrovaným dekompresním ventilem a tlakovým spínačem. Přenos síly jako u automobilového motoru pomocí klikové hřídele, ojnice a pístů. Robustní převodovka s klikovou hřídelí s ojnicí mazaná v olejové lázni (velký objem oleje). Zvýšený odplavovací účinek se postará o dokonalou čistotu a maximální efektivitu!

( pro větší zobrazení klikněte na obrázek, pokud chcete vidět video, klikněte ZDE )

  • Stacionární umístění zajištujě robustní konstrukce rámu z ušlechtilé nerezové oceli. Pro umístění na stěnu či zeď je rám opatřen montážními otvory. Díky integrovaným odolným gumovým nožičkám můžete vysokotlaký čisticí stroj Kränzle umístit i přímo na zem.
  • Regulace tlaku umožňuje plynule nastavit provozní tlaky tak, aby vyhovovaly jakémukoli úkolu přesně podle konkrétních požadavků.
  • Manometr z ušlechtilé oceli je součástí vysokotlakého čisticího přístroje.
  • Hlava čerpadla ze speciální mosazi. Nemůže dojít k poruše funkce následkem koroze. Součásti hlavy čerpadla vedoucí vodu a bezpečnostních zařízení jsou z ušlechtilé oceli a speciální mosazi a zaručují dlouhou životnost.
  • Keramická pouzdra - pro písty z ušlechtilé oceli jsou součástí modelové řady WS-RP. Pozitivní vlastnosti plunžru z ušlechtilé oceli (dobrá tepelná vodivost) se spojují s pozitivními vlastnostmi keramiky (povrch s extrémně malým opotřebováním).
  • Nízkootáčkový čtyřpólový elektromotor (1400 ot./min), který snižuje celkovou hlučnost a opotřebení součástek a umožňuje odběr vody z externích zdrojů jako např. ze: sudů, nádrží, rybníků a jiných vodních zdrojů.
  • Systém Total-Stop se zpožděným vypnutím elektromotoru, zlepšuje celkovou životnost stroje, těsnění a snižuje spotřebu energie. Po zavření bezpečnostní vypínací pistole se motor vypne až po 30 sekundách. Zpožděné vypnutí je potřebné, jestliže časté zapínání a vypínání motoru u vysokotlakých čisticích přístrojů této řádové velikosti může vést k silnému zatížení proudové sítě a ke zvýšenému opotřebení spínacích prvků.
  • Bezpečnostní vypínání - není-li vysokotlaký čisticí přístroj nedopatřením po použití vypnut nebo není-li bezpečnostní vypínací pistole po dobu více jak 20 minut aktivována, tak vysokotlaký čisticí přístroj po deaktivaci automaticky přejde do bezpečnostního stavu. Opětovnou aktivací hlavního vypínače se vysokotlaký čisticí přístroj zase spustí.
  • Systém zpětného vedení netěsností - případný průsak je veden zpět do sání.
  • Krátkodobý bezpečný chod nasucho - přístroje Kränzle mohou kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k jejich poškození. Nenechávejte však běžet vysokotlaké čerpadlo déle než 60 sekund nasucho!
  • Propracovaný úložný systém, praktické uložení vysokotlaké pistole, trysek a příslušenství díky dodávanému držáku na nerezovém rámu (použitelné pouze při montáži na zeď).
  • Napájecí kabel o délce 7,5 m zajišťuje připojení do elektrické sítě (400 V; 32 A zásuvka).
  • Kontrola oleje pouhým pohledem. Snadná kontrola stavu a množství motorového oleje (10 W 40; 0,8 l) díky dobře umístěnému a čitelnému olejoznaku na  zadní straně vysokotlakého čerpadla.
  • Vysokotlaká hadice z dvou vrstev ocelové tkaniny. Díky dvojitému ocelovému opletu hadice ještě lépe odolává vysokým tlakům, teplotám a opotřebení vlivem manipulace.
  • Rychlovýměnný nástrčný systém D12 - násuvná rychlospojka na straně vysokotlaké pistole a rychlospojkové trny na straně čisticích nástavců zajišťují snadné, rychlé a spolehlivé spojení.  
  • Pojistka proti kroucení hadice (TWIST-STOP) - speciální otočný člen brání kroucení a zalpletení vysokotlaké hadice při práci.

Základní příslušenství v ceně stroje a obsah dodávky:

  • 1x vysokotlaký stacionární čisticí stroj Kränzle WS-RP 1400 TS (D12) (obj. č.: 622140)
  • 1x vysokotlaká vypínací pistole Kränzle Starlet 2 bez prodloužení s rychlospojkou D12 (obj. č.: 123272)
  • 1x základní plochá tryska o velikosti 05 s prodloužením z ušlechtilé oceli, plastovým madlem a rychlovýměnným trnem D12 (obj. č.: 12420-D2508)
  • 1x 10-ti metrová vysokotlaká hadice Kränzle s dvojitým ocelovým opletem (obj. č.: 41081)
  • držáky pro nástavce a příslušenství včetně montážních šroubů (použitelné jen při montáži na stěnu)
  • systém Total-Stop se zpožděným vypnutím motoru - stroj se zastaví po 30 sekundách od zavření vysokotlaké pistole a opětovně se spustí při jejím otevření

Další výhody modelové řady Kränzle WS-RP:

Největší výhodou je jednoznačně zcela nové řadové čerpadlo Kränzle RP s vysokým vodním výkonem a extrémně dlouhou životností! Kliková hřídel pohybuje prostřednictvím ojnice v řadě umístěnými plunžrovými písty řadového čerpadla, stejně jako u automobilového motoru. Tato konstrukce umožňuje ještě větší průtok vody s výrazně vyšším odplavovacím účinkem než mají běžná čerpadla. Vysokotlaké studenovodní stacionární čisticí přístroje Kränzle v sobě spojují velké množství technických inovací vyvinutých firmou Kränzle, které přispívají ke spolehlivému provozu, k bezpečnosti přístroje a v neposlední řadě zjednodušují i obsluhu a servis. Přístroje Kränzle pracují s mimořádnou provozní bezpečností, s ohledem na životní prostředí, čistě a tiše.

Nová bezpečnostní armatura:

Bezpečnostní armatura vyvinutá firmou Kränzle zahrnuje tlakový regulační ventil pro plynulou regulaci množství a tlaku vody. Stroj je vybaven systémem Total-Stop se zpožděným vypnutím motoru, který v případě zavření vysokotlaké pistole vypne po 30 sekundách motor - vysokotlaké čerpadlo a pohon se odlehčí, což vede k podstatnému zvýšení životnosti stroje a k úspoře energie. Přístroj je dále chráněn bezpečnostním ventilem před nepřípustně vysokým přetlakem. Tlakové spínače zajišťují také opětovný start přístroje při otevření pistole. Bezpečnostní vypínání zajišťuje, že přístroj automaticky (po 20-ti minutách nečinnosti) přejde do bezpečnostního stavu. Přepnutím hlavního vypínače se vysokotlaký čisticí přístroj zase aktivuje. Motor je chráněn před přetížením motorovým jističem. Při přetížení nebo zablokování motoru se vysokotlaký čisticí přístroj vypne.

Přístroje Kränzle WS-RP ztělesňují nejnovější stav techniky a bezpečnosti:

Přístroje Kränzle jsou koncipovány pro profesionální tvrdé nasazení a jsou vhodné především pro těžké čisticí práce za všech podmínek. Tlak a spotřebu vody vysokotlakého paprsku je možné plynule nastavit a zajistit tak optimální nastavení na příslušnou oblast použití.

Veškeré komponenty se již milionkrát osvědčily u jiných přístrojů a byly zde poprvé soustředěny do dobře ovladatelného a pro servis výhodného bloku.

Využití vysokotlakého čističe WS-RP v praxi:

GARÁŽE, PŘEPRAVNÍ SPOLEČNOSTI: automobilový průmysl, autobusové provozy a taxislužby, garáže, vozový park, přepravní společnosti:

Pro autosalóny, dílny a garáže, přepravní společnosti, autobusové provozy a taxislužby je čistota exteriérů, dílen a vozidel jejich vizitkou. Neexistuje druhá šance, jak udělat první dojem. Kränzle nabízí dokonalá čisticí řešení pro všechny požadavky.

ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ: agrotechnika, lesní závody, živočišná výroba, zařízení na výrobu bioplynu:

Čistota je v zemědělství a chovatelství základním předpokladem zdraví, hygieny a prvotřídních pracovních podmínek. Na čištění traktorů a strojů po těžké a špinavé práci na poli nebo pro vyčištění stájí. Vysokotlaký čistič Kränzle nesmí chybět v žádném zemědělském podniku.

VEŘEJNÉ SLUŽBY, STAVEBNICTVÍ: stavebnictví, územně správní celky, hasiči, železnice, záchranné služby:

Úkoly čištění ve veřejných službách vyžadují profesionální přístroje, které neznají kompromisy. Vysokotlaké čističe Kränzle jsou ideálními průvodci při čištění stavebních vozidel, transportérů, veřejných míst nebo odstraňování graffiti z fasád. Široký program výrobků nabízí správný přístroj pro každý požadavek.

HYGIENA, SANITA: řeznictví a jatka, zdravotně hygienická zařízení, servis potrubí, kanálů a průmyslový servis, technologie pro odpadní vody:

V oblastech hygieny a sanity jako řeznictví, jatka a zdravotně hygienická zařízení jsou zapotřebí pneumatiky a vysokotlaké hadice odolné proti oděru. Tyto požadavky splňují verze NoM Kränzle (nonmarking). Bílé celopryžové pneumatiky a šedé vysokotlaké hadice nezanechávají stopy. Většina vysokotlakých čističů Kränzle je k dostání také jako verze NoM.

PRŮMYSL: strojírenství, ocelové konstrukce, loděnice / stavba lodí:

Oblasti použití v průmyslových podnicích jsou enormně různorodé. Dílenské haly a stroje je třeba pravidelně čistit od prachu, špíny a oleje. Firma Kränzle nabízí svým širokým a hlubokým programem vše, co je zapotřebí v průmyslových podnicích.

 

Neváhejte a objednejte si nový vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1400 TS (D12) ještě dnes!

Vybírejte z široké nabídky příslušenství:

Tip: Nadstandardně je možno přiobjednat automatický samonavíjecí buben s otočným držákem k připevnění na zeď s 20-ti metrovou vysokotlakou hadící. Pro lepší, rychlejší a bezpečnější manipulaci s vysokotlakou hadicí. Automatické navíjecí bubny naleznete v kategorii "automatické samonavíjecí bubny" nebo ZDE či v záložce "příslušenství" u tohoto produktu.

Tip: Tento vysokotlaký stacionární studenovodní čisticí stroj je nyní k dispozici také v provedení s celkovým krytem z nerezové oceli, který chrání vysokotlaké čerpadlo a další komponenty před vnějšími vlivy. U provedení s krytem z ušlechtilé ocele zajišťuje plynová vzpěra naprosto bezpečné zachycení krytu v otevřené poloze. Novou verzi s krytem naleznete na našich internetových stránkách v nabídce studenovodních stacionárních vysokotlakých čisticích strojů nebo klikněte ZDE.

 

Tip: S vysokotlakými čističi a wapkami od výrobce Kränzle můžete nejen čistit vysokotlakým paprskem, ale také využít širokou nabídku trysek, nástavců, vysokotlakých pistolí a dalšího příslušenství. Díky různým délkám prodlužovacích nástavců z ušlechtilé nerezové oceli je nyní možné efektivně čistit i na místech těžko dostupných a obtížně dosažitelných!

Tip: S vysokotlakými čisticími stroji Kränzle můžete také pískovat a obrušovat, odstraňovat starý lak nebo rez s vysokou abrazivní účinností v takřka bezprašném prostředí za pomocí pískovacího nástavce. (nezapoměňte přidat adaptér ze šroubení M22x1,5 na rychlovýměný trn D12)

Tip: Vysávaní velkého objemu vody a kalů ze zatopených sklepů už nebude problém díky vysavači kalů od společnosti Kränzle! Čistit nádrže a bazény za pomoci pravoúhlého nástavce a vysavače kalů z ušlechtilé oceli pro profesionály bude zábavou.

Tip: Umývat automobily a jiná vozidla, jejich okna a další hladké povrchy je možné rotačním mycím kartáčem, různými druhy průtočných kartáčů či zahnutým nástavcem na mytí podvozkůPěnový injektor pro tvorbu husté aktivní pěny Vám usnadní práci a ušetří drahocenný čas.

Tip: Čištění kanalizací, odpadů, potrubí, okapů, podvozků a toalet nemohlo být jednodušší s hadicí na čištění kanalizace, různou volbou kanalizačních trysek včetně rotační kanalizační trysky a zahnutými nástavci na mytí podvozků nebo WC od výrobce Kränzle.

Tip: Vnitřní i venkovní prostory můžete udržet v čistotě s širokou nabídkou rotačních čističů ploch Kränzle a Kränzle UFO, které je možné použít jak horizontálně na podlahy tak i vertikálně na zdi – efektivní čištění bez odstřikující vody.

Tip: Kränzle myslí i na Vaše pohodlí a drobnosti jako je ochrana proti rozstřiku, díky které zůstane Váš pracovní oděv suchý a čistý i po náročné práci.

Tip: Neváhejte a vyzkoušejte profesionální kvalitní a účinné čisticí prostředky CHEMFUTURE! Vybírejte z široké nabídky čisticích, desinfekčních a konzervačních prostředků pro různé druhy použití. Např.: péče o osobní automobily, nákladní a jiná vozidla: PROCARWASH, NERTA – pěnivé mycí prostředky, aktivní pěna a NANO konzervanty. S čištěním podlah Vám pomůže přípravek FLOORSAN nebo INDUSTROL.

Tip: Každý metr vysokotlaké hadice navíc Vám výrazně rozšiřuje pracovní prostor bez nutnosti neustále přesouvat Váš vysokotlaký čisticí přístroj po pracovní ploše. Zvolíte-li namísto 10-ti metrové hadice hadici 15-ti metrovou, získáte 2,25 krát více akční pracovní plochy bez nutnosti vysokotlaký čistič se všemi přípojkami přemísťovat. Podívejte se na obrázek srovnání dosahu 10-ti, 15-ti, 20-ti a 30-ti metrové hadice. Pracovní plocha s jen o pár metrů delší hadicí je více než dvojnásobně větší! Dlouhodobě tak ušetříte náklady spojené s časem čištění a obsluze vytvoříte lepší pracovní podmínky k provedení požadovaných prací. Další srovnání dosahu hadic nabízí malá tabulka pod obrázkem:

Porovnání pracovní plochy u vysokotlakého čističe s 10 m, 15 m, 20 m a 30 m vysokotlakou hadicí: 

(pro větší zobrazení klikněte na obrázek)

 

Proč právě Kränzle? Přístroje Kränzle nabízejí několik rozhodujících technických předností:

Vysoce výkonný motor s dlouhou životností

Velké motory s dlouhou životností v obvykle vysoké kvalitě Kränzle zaručují zvláště dlouhou životnost a maximální výkon. Vysokotlaké čističe s pomaloběžnými čtyřpólovými elektromotory (1 440 ot./min) pracují s menšími otáčkami, což snižuje rozběhový proud, hlučnost a opotřebení.

 

Zabezpečení proti běhu na sucho a systém zpětného vedení netěsností

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny tkaninovou manžetou a teflonovo-grafitovým kroužkem plunžru. Vynikající kluzné vlastnosti teflon-grafitu snižují odpor tření a tím i teploty v přístroji. Proto mohou přístoje kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k poškození = bezpečný chod na sucho. Vodní polštář mezi těsnicími systémy plunžrů zabrání tomu, aby se nasávaný vzduch mohl dostat k těsnění čerpadla. Tím se výrazně zvyšuje životnost plunžrů a čerpadla.

 

Hlava čerpadla ze speciální mosazi

Hlava čerpadla od firmy Kränzle v Německu je vyráběna z kované speciální mosazi a zaručuje velmi dlouhou životnost.

 

Manometr z ušlechtilé oceli

Téměř všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny velkými, přehlednými a glycerinem tlumenými manometry z ušlechtilé oceli. Kvalita od Kränzle i v detailech!

 

Plynulá regulace tlaku a množství vody

U všech vysokotlakých čisticích přístrojů je možné nastavit pracovní tlak a současně s tím i množství vody přesně podle konkrétních požadavků.​

 

Bypasový provoz

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje přepnou po zavření bezpečnostní vypínací pistole do obtokového režimu se sníženým tlakem. Voda bude v oběhu čerpána se zbytkovým tlakem cca 10 bar. Modely s dodatečným označením TS (TOTAL-STOP) v tomto případě odpojí motor. Čerpadlo a pohon budou odlehčeny, což vede k podstatnému zvýšení životnosti a k úspoře energie.

 

Bez přítomnosti koroze a s dlouhou životností

U našich výrobků se nesmějí vyskytnout poruchy činnosti vzniklé korozí. Komponenty čerpadla a bezpečnostních zařízení, které přivádějí vodu, jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli nebo speciální mosazi.

 

 

Princip uspořádání

Prostor na vysokotlaké pistole, nástavce, rotační trysky, rotační trysky TURBO, ploché trysky a navíječe elektrických kabelů zajišťují optimální pracovní podmínky a rychlý přístup k příslušenství.

 

PARTNER SPECIALIZOVANÝCH OBCHODŮ:

Výrobky značky Kränzle získáte exkluzivně pouze ve specializovaných obchodech. Má to svůj dobrý důvod. Ti, kteří kladou vysoké požadavky na kvalitu a funkčnost svých strojů očekávají také profesionální servis. A ten získají jedině u speciálně vyškolených a autorizovaných specializovaných prodejců výrobků Kränzle. Na aktuální prodejce a servisní místa v ČR se prosím dotazujte na našich telefonních číslech. Rádi Vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího řešení přímo pro Vás na míru!

Délka síťového kabelu 7,5 m (vidlicová 5-ti pólová zástrčka, CEE 32A)
Elektrické připojení 400 V / 3 ~ / 50 Hz / 14.3 A
Hlučnost 91 dB
Hmotnost 62 kg
Jištění 32 A
Kontrola průtoku ANO
Množství vody 23,3 l/min
Navíjecí buben NE (možnost přiobjednat)
Otáčky motoru 1400 ot/min
Pracovní tlak, plně regulovatelný 30 ? 170 bar
Příkon 8 kW
Přípustný přetlak 200 Bar
Přisávání čistícího prostředku NE
Prodloužený doběh motoru ANO
Rotační tryska NE (možnost přiobjednat)
Rozměry ( d x š x v ) 670 x 430 x 510 mm
Sací výška 2,5 m
Spotřeba vody max. 1400 l/h
Velikost trysky 08
Výkon 6,3 kW
Zařízení Total-Stop ANO se zpožděným vypnutím motoru
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1000 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1000 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP 1000 TS na 400V disponuje pracovním tlakem až 200 Barů a prů...

74 710,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622100
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1200 TS

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1200 TS

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS RP-1200 TS disponuje pracovním tlakem až 190 Barů a průtokem vo...

Již se nevyrábí 4131500
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1200 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1200 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP 1200 TS na 400V disponuje pracovním tlakem až 190 Barů a prů...

74 710,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622120
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1400 TS

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1400 TS

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP 1400 TS disponuje pracovním tlakem až 170 Barů a průtokem vo...

Již se nevyrábí 4131600
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1600 TS

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1600 TS

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS RP-1600 TS disponuje pracovním tlakem až 150 Barů a průtokem vo...

Již se nevyrábí 4131700
Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1600 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WS-RP 1600 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP 1600 TS na 400V disponuje pracovním tlakem až 150 Barů a prů...

78 176,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622160
Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1000 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1000 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WSC-RP 1000 TS s robustním nerezovým krytem, na 400V disponuje pra...

91 810,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622110
Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1200 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1200 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WSC-RP 1200 TS s robustním nerezovým krytem, na 400V disponuje pra...

91 810,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622130
Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1400 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1400 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WSC-RP 1400 TS s robustním nerezovým krytem, na 400V disponuje pra...

91 810,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622150
Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1600 TS (D12)

Vysokotlaký čistič Kränzle WSC-RP 1600 TS (D12)

Zcela nový profesionální stacionární studenovodní vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WSC-RP 1600 TS s robustním nerezovým krytem, na 400V disponuje pra...

95 275,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 622170
Kränzle krátký nástavec bez regulace, bez trysky, vnitřní závit 1/4, 125 mm (D12)

Kränzle krátký nástavec bez regulace, bez trysky, vnitřní závit 1/4, 125 mm (D12)

Kränzle extra krátký nástavec bez regulace a bez trysky o celkové délce 125 mm, s rychlospojkovým trnem D12.

572,- cena bez DPH Koupit
Skladem XY040
Kränzle nástavec s plochou tryskou D25065, s plastovým madlem, bez regulace, 1000 mm (D12)

Kränzle nástavec s plochou tryskou D25065, s plastovým madlem, bez regulace, 1000 mm (D12)

Kränzle nástavec s tryskou, s nerezovým prodloužením a plastovým madlem, s rychlospojkovým trnem D12 pro bleskouvou výměnu příslušenství o celkové dél...

1 777,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 12420-D25..
Kränzle nástavec na mytí podvozků - UBL (D12), 500mm

Kränzle nástavec na mytí podvozků - UBL (D12), 500mm

Nástavec je vyroben z ušlechtilé nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Je vhodný zejména pro mytí a čištění podvozků osobních automobilů, nákl...

1 320,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 410756
Kränzle nástavec na mytí podvozků s prodloužením - UBL (D12), 1000mm

Kränzle nástavec na mytí podvozků s prodloužením - UBL (D12), 1000mm

Nástavec je vyroben z ušlechtilé nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Je vhodný zejména pro mytí a čištění podvozků osobních automobilů, nákl...

1 965,- cena bez DPH Koupit
Skladem 410755
Kränzle Nástavec na mytí WC (D12)

Kränzle Nástavec na mytí WC (D12)

Nástavec vyrobený z nerezavějící oceli, určený k mytí toalet, WC a pisoárů. Velikost trysky D25055. Nástavec ve tvaru písmene L. Připojení přes rychlo...

1 218,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 12540
Kränzle kompletní souprava pro tryskání pískem 055 (M22x1,5)

Kränzle kompletní souprava pro tryskání pískem 055 (M22x1,5)

Kompletní sada pro tryskání pískem. Sada obsahuje: sací nástavec, 3m hadici a pískovací injektor. Použitelná k odstraňování starých nátěrů, usazenin, ...

2 684,- cena bez DPH Koupit
Skladem
41068
Kränzle zalomená tryska ST-85 dlouhá, 1100 mm (D12)

Kränzle zalomená tryska ST-85 dlouhá, 1100 mm (D12)

Nástavec se zalomenou tryskou a plastovým madlem ST-85 a rukojetí ST-9 je zejména vhodný pro mytí a čištění podvozků vozidel a špatně přístupných míst...

4 818,- cena bez DPH Koupit
Skladem 121801-XX..
Kränzle dvojitá tryska dlouhá 660 mm s otočným kohoutkem (D12)

Kränzle dvojitá tryska dlouhá 660 mm s otočným kohoutkem (D12)

Nástavec s dvojitou tryskou, prodloužením 660 mm a regulačním kohoutkem je vyroben z ušlechtilé oceli, odolného plastu a mosazi. Kombinace nízkého tla...

2 189,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125301
Kränzle dvojitá tryska dlouhá 660 mm s otočnou rukojetí ISO (D12)

Kränzle dvojitá tryska dlouhá 660 mm s otočnou rukojetí ISO (D12)

Nástavec s dvojitou tryskou, prodloužením 660 mm a s otočným regulačním držadlem ISO je vyroben z ušlechtilé oceli, odolného plastu a mosazi. Kombinac...

2 472,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 121332
Kränzle dvojitá tryska dlouhá 1000 mm s otočným kohoutkem a plastovým madlem (D12)

Kränzle dvojitá tryska dlouhá 1000 mm s otočným kohoutkem a plastovým madlem (D12)

Nástavec s dvojitou tryskou, prodloužením - plastovým madlem 1000 mm a regulačním kohoutkem je vyroben z ušlechtilé oceli, odolného plastu a mosazi. K...

2 472,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125302
Kränzle dvojitá tryska dlouhá 1000 mm s otočnou rukojetí ISO a plastovým madlem (D12)

Kränzle dvojitá tryska dlouhá 1000 mm s otočnou rukojetí ISO a plastovým madlem (D12)

Nástavec s dvojitou tryskou, prodloužením - plastovým madlem 1000 mm a s otočným regulačním držadlem ISO je vyroben z ušlechtilé oceli, odolného plast...

2 882,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 12133
Kränzle prodlužovací nástavec 500 mm, D12

Kränzle prodlužovací nástavec 500 mm, D12

Prodlužovací nástavec, vyrobený z nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Délka prodloužení 500 mm. S rychlospojkovým trnem D12 na vstupu a rych...

1 200,- cena bez DPH Koupit
Skladem 411545
Kränzle prodlužovací nástavec 1000 mm, D12

Kränzle prodlužovací nástavec 1000 mm, D12

Prodlužovací nástavec, vyrobený z nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Délka prodloužení 1000 mm. S rychlospojkovým trnem D12 na vstupu a ryc...

1 526,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 411546
Kränzle prodlužovací nástavec s plastovým madlem 1250 mm, D12

Kränzle prodlužovací nástavec s plastovým madlem 1250 mm, D12

Prodlužovací nástavec s ergonomicky tvarovaným madlem, vyrobený z nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Délka prodloužení 1250 mm. S rychlospo...

1 660,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 411547
Kränzle prodlužovací nástavec s plastovým madlem 1500 mm, D12

Kränzle prodlužovací nástavec s plastovým madlem 1500 mm, D12

Prodlužovací nástavec s ergonomicky tvarovaným madlem, vyrobený z nerezavějící oceli, odolného plastu a mosazi. Délka prodloužení 1500 mm. S rychlospo...

1 836,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 411548
Kränzle vysokotlaká pistole M2000 krátká (rychlospojka D12)

Kränzle vysokotlaká pistole M2000 krátká (rychlospojka D12)

Vysokotlaká bezpečnostní vypínací pistole M2000 nové generace v moderním designu v krátké verzi bez prodloužení s rychlovýměnným systémem D12 určená p...

2 407,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 12492
Kränzle vysokotlaká pistole M2000 s prodloužením (rychlospojka D12)

Kränzle vysokotlaká pistole M2000 s prodloužením (rychlospojka D12)

Vysokotlaká bezpečnostní vypínací pistole M2000 nové generace v moderním designu s prodloužením a rychlovýměnným systémem D12 od společnosti Kränzle u...

2 862,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12481
Kränzle vysokotlaká pistole Starlet 2 krátká (rychlospojka D12)

Kränzle vysokotlaká pistole Starlet 2 krátká (rychlospojka D12)

Kvalitní, osvědčená a robustní vysokotlaká bezpečnostní vypínací pistole Starlet 2 nové generace v krátké verzi bez prodloužení s rychloupínacím systé...

2 726,- cena bez DPH Koupit
Skladem 123272
Kränzle vysokotlaká pistole Starlet 2 s prodloužením (rychlospojka D12)

Kränzle vysokotlaká pistole Starlet 2 s prodloužením (rychlospojka D12)

Kvalitní, osvědčená a robustní vysokotlaká bezpečnostní vypínací pistole Starlet 2 nové generace s prodloužením a rychlovýměnným systémem D12 od spole...

2 828,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12328
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN8 s dvojtou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 10 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 155°C...

3 705,- cena bez DPH Koupit
Skladem 41081
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN8 s dvojtou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 20 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 155°C...

5 777,- cena bez DPH Koupit
Skladem 41083
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 25m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 25m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN8 s dvojtou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 25 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 155°C...

7 332,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 41084
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 30m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 30m, DN8, 400 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN8 s dvojtou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 30 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 155°C...

7 420,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 41080
Vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Prodlužovací vysokotlaká hadice DN8 s dvojitou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 10 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 150°C. Vstup i výstup...

2 578,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 345100310
Vysokotlaká prodlužovací hadice 15m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Vysokotlaká prodlužovací hadice 15m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Prodlužovací vysokotlaká hadice DN8 s dvojitou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 15 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 150°C. Vstup i výstup...

3 577,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 345100315
Vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN8, 400 bar, 150°C, M22x1,5 x M22x1,5

Prodlužovací vysokotlaká hadice DN8 s dvojitou vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 20 m. Max. tlak 400 barů. Max. teplota 150°C. Vstup i výstup...

4 572,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 345100320
Kränzle pěnový injektor s nádobou 1l (rychlospojkový trn D12)

Kränzle pěnový injektor s nádobou 1l (rychlospojkový trn D12)

Nejnovější inovace pěnového injektoru od výrobce Kränzle přináší optimální míchání vzduchu, vody a čisticího prostředku. Tím dosahujete ideální tvorby...

1 701,- cena bez DPH Koupit
Skladem 135303
Kränzle pěnový injektor s nádobou 2l (rychlospojkový trn D12)

Kränzle pěnový injektor s nádobou 2l (rychlospojkový trn D12)

Nejnovější inovace pěnového injektoru od výrobce Kränzle přináší optimální míchání vzduchu, vody a čisticího prostředku. Tím dosahujete ideální tvorby...

1 874,- cena bez DPH Koupit
Skladem 135313
Pěnovací injektor LS10 s 1l nádobou (rychlospojkový trn)

Pěnovací injektor LS10 s 1l nádobou (rychlospojkový trn)

Pěnovací injektor LS10 s regulací a 1 litrovou nádobou. Pro bezdotykové mytí aktivní pěnou! Max. pracovní tlak 200 barů. Max. teplota přiváděné vody 6...

4 652,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 540355
Pěnovací injektor LS10 s 2l nádobou (rychlospojkový trn)

Pěnovací injektor LS10 s 2l nádobou (rychlospojkový trn)

Pěnovací injektor LS10 s regulací a 2 litrovou nádobou. Pro bezdotykové mytí aktivní pěnou! Max. pracovní tlak 200 barů. Max. teplota přiváděné vody 6...

4 389,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 5403552
Kränzle rotační čistič ploch INOX 520, ušlechtilá ocel, pr. 520 mm (D12)

Kränzle rotační čistič ploch INOX 520, ušlechtilá ocel, pr. 520 mm (D12)

Profesionální rotační čistič ploch Kränzle INOX 520 z ušlechtilé nerezové oceli s prodloužením a pohodlným madlem pro uchopení a systémem trysek o vel...

32 307,- cena bez DPH Koupit
Skladem 41812
Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, 500 mm (D12)

Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, 500 mm (D12)

Kränzle průtočný mycí kartáč příčný s prodloužením z nerezu o délce 500 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychlé připojení k vysokotlaké pis...

2 088,- cena bez DPH Koupit
Skladem 128060
Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1000 mm (D12)

Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1000 mm (D12)

Kränzle průtočný mycí kartáč příčný s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1000 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychlé...

2 525,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 128062
Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1250 mm (D12)

Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1250 mm (D12)

Kränzle průtočný mycí kartáč příčný s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1250 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychlé...

2 802,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 128063
Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1500 mm (D12)

Kränzle mycí průtočný kartáč - příčný, s prodloužením 1500 mm (D12)

Kränzle průtočný mycí kartáč příčný s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1500 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychlé...

2 878,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 128064
Kränzle rotační mycí kartáč, 500 mm (D12)

Kränzle rotační mycí kartáč, 500 mm (D12)

Kränzle průtočný rotační mycí kartáč s prodloužením z nerezu o celkové délce 500 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychlé připojení k vysoko...

1 730,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 410506
Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1000 mm (D12)

Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1000 mm (D12)

Kränzle průtočný rotační mycí kartáč s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1000 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychl...

2 666,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 410507
Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1250 mm (D12)

Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1250 mm (D12)

Kränzle průtočný rotační mycí kartáč s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1250 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychl...

2 825,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 410508
Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1500 mm (D12)

Kränzle rotační mycí kartáč s prodloužením, 1500 mm (D12)

Kränzle průtočný rotační mycí kartáč s prodloužením z nerezu a plastovým madlem o celkové délce 1500 mm. S rychlovýměnným trnem D12 pro snadné a rychl...

2 948,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 410509
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 10m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 10m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 10m. Dodáváno s tryskou KN055, 3+0. Připoje...

2 542,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 12550
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 15m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 15m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 15m. Dodáváno s tryskou KN055, 3+0. Připoje...

3 108,- cena bez DPH Koupit
Skladem 125501
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 20m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 20m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 20m. Dodáváno s tryskou KN055, 3+0. Připoje...

3 761,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125502
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 25m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 25m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 25m. Dodáváno s tryskou KN055, 3+0. Připoje...

4 774,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125503
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 30m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 30m s tryskou KN055 (3+0), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 30m. Dodáváno s tryskou KN055, 3+0. Připoje...

5 579,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125504
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 10m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 10m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 10m. Dodáváno s tryskou KNF055, 3+1. Připoj...

2 613,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12550-F
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 15m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 15m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 15m. Dodáváno s tryskou KNF055, 3+1. Připoj...

3 178,- cena bez DPH Koupit
Skladem 125501-F
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 20m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 20m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 20m. Dodáváno s tryskou KNF055, 3+1. Připoj...

4 065,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125502-F
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 25m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 25m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 25m. Dodáváno s tryskou KNF055, 3+1. Připoj...

4 746,- cena bez DPH Koupit
Skladem 125503-F
Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 30m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kränzle kanalizační hadice na čištění potrubí 30m s tryskou KNF055 (3+1), D12

Kanalizační hadice Kränzle určená pro čištění odpadů, potrubí, okapů a těžko dostupných míst. Délka hadice 30m. Dodáváno s tryskou KNF055, 3+1. Připoj...

5 861,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 125504-F
Kanalizační rotační tryska 055

Kanalizační rotační tryska 055

Kanalizační rotační tryska se třemi otvory zpět. Roztáčena procházejícím proudem vody. 1/4" vnitřní závit. Velikost trysky 055.

3 475,- cena bez DPH Koupit
Skladem KNR055
Kränzle vysavač kalů bez hadice

Kränzle vysavač kalů bez hadice

Na vyčerpávání vody ze zatopených prostor (sklepy, garáže, nádrže, studny, bazénky apod.) např. po povodni doporučujeme použít vysokotlaký stroj Kränz...

2 265,- cena bez DPH Koupit
Skladem
41800
Kränzle vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel - komplet

Kränzle vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel - komplet

Vysavač kalů a odsávač vody pro profesionály z ušlechtilé oceli. Hodí se skvěle k odsávání nečistot a čištění zahradních rybníčků, bazénů, odpadních v...

7 673,- cena bez DPH Koupit
Skladem 41791
Kränzle vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel - komplet - (NAHRAZENO ARTIKLEM 41791)

Kränzle vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel - komplet - (NAHRAZENO ARTIKLEM 41791)

Vysavač kalů a odsávač vody pro profesionály s prodloužením z ušlechtilé oceli. Hodí se skvěle k odsávání nečistot a čištění zahradních rybníčků, bazé...

Již se nevyrábí 41801
Kränzle prodlužovací nástavec 1 m pro vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel

Kränzle prodlužovací nástavec 1 m pro vysavač kalů pro profesionály, ušlechtilá ocel

Prodlužovací nástavec o délce 1 metr pro vysavač kalů a odsávač vody Kränzle z nerezové ocele. Hodí se skvěle k odsávání a čištění (pomocí pravoúhlého...

Již se nevyrábí 418017
Kränzle pravoúhlý nástavec na čištění bazénů k vysavači kalů pro profesionály (nový)

Kränzle pravoúhlý nástavec na čištění bazénů k vysavači kalů pro profesionály (nový)

Pravoúhlý nástavec je doplněk k vysavači kalů a odsávači vody pro profesionály. Pravoúhlý nástavec se štětinami se skvěle hodí k odsávání a čištění za...

2 178,- cena bez DPH Koupit
Skladem 418030
Kränzle hadice 3m se sacím košem

Kränzle hadice 3m se sacím košem

Nízkotlaká hadice s nasávacím košem, sítem na hrubé nečistoty a zpětnou klapkou, určená k nasávání vody vysokotlakým strojem z externích nádrží. Čerpa...

1 366,- cena bez DPH Koupit
Skladem 150383
Kränzle hadice k vysavači kalů

Kränzle hadice k vysavači kalů

Sací hadice s vnitřním průměrem 40 mm k vysavači kalů Kränzle v metráži. 1 ks = 1 metr.

189,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12508
Kränzle předřadný filtr pro vstupní vodu

Kränzle předřadný filtr pro vstupní vodu

Předřadný nízkotlaký základní filtr, určený pro ochranu vysokotlakého čerpadla před hrubými nečistotami ve vstupní vodě. V mosazném provední a připoj...

849,- cena bez DPH Koupit
Skladem 133003
Kränzle předřadný filtr pro vstupní vodu (velký modrý)

Kränzle předřadný filtr pro vstupní vodu (velký modrý)

Předřadný nízkotlaký základní filtr, určený pro ochranu vysokotlakého čerpadla před hrubými nečistotami ve vstupní vodě. V mosazném provedení s připoj...

2 691,- cena bez DPH Koupit
Skladem 133201
Kränzle náhradní sítko k filtru

Kränzle náhradní sítko k filtru

Náhradní sítko pro předřadný filtr 133003.

120,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13304
Kränzle náhradní sítko pro rychlospojku gardena

Kränzle náhradní sítko pro rychlospojku gardena

Náhradní sítko pro přívodní rychlospojku gardena k vysokotlakým čističům Kränzle, určený pro ochranu vysokotlakého čerpadla před základními hrubými ne...

43,- cena bez DPH Koupit
Skladem 410462
Kränzle zpětný ventil s provzdušněním

Kränzle zpětný ventil s provzdušněním

Zpětná klapka zabezpečující vodovodní řád před vlivy vysokotlakého stroje.

1 929,- cena bez DPH Koupit
Skladem 410164
Kränzle šroubení M22 x M22 s uzavíracím kohoutem

Kränzle šroubení M22 x M22 s uzavíracím kohoutem

Šroubení M22 x 1,5 vnitřní závit (převlečná matice) na M22 x 1,5 vnitřní závit (převlečná matice) s uzavíratelným kohoutkem pro propojení hadic apod. ...

2 196,- cena bez DPH Koupit
Skladem 132912
Kränzle rychlospojkový trn D12 x M 12 x 1 vnitřní závit

Kränzle rychlospojkový trn D12 x M 12 x 1 vnitřní závit

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D12 x M 12 x 1 vnitřní závit.

405,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13477
Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4 vnitřní závit

Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4 vnitřní závit

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4" vnitřní závit.

405,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13470
Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4 vnější závit

Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4 vnější závit

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D12 x R 1/4" vnější závit.

405,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13475
Kränzle rychlospojkový trn D12 x M 22x1,5 vnější závit

Kränzle rychlospojkový trn D12 x M 22x1,5 vnější závit

Redukce Kränzle rychlospojkový trn DN12 x M 22x1,5 vnější závit.

458,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 13471
Kränzle adaptér M22x1,5 na rychlospojkový trn Kränzle D12

Kränzle adaptér M22x1,5 na rychlospojkový trn Kränzle D12

Kränzle adaptér závitového šroubení na nástrčný systém. Propojení: vnitřní M22 x 1,5 (prevlečná matice) na rychlospojkový trn Kränzle D12. Pro používá...

611,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12441
Kränzle adaptér M22x1,5 na rychlospojkový trn Kränzle D12 s prodloužením 400 mm

Kränzle adaptér M22x1,5 na rychlospojkový trn Kränzle D12 s prodloužením 400 mm

Kränzle adaptér závitového šroubení na nástrčný systém s prodloužením v podobě plastového madla s prolisy pro pohodlné uchopení o délce 400 mm. Propoj...

1 184,- cena bez DPH Koupit
Skladem 12440
Kränzle násuvná rychlospojka D12 x 1/4 vnější

Kränzle násuvná rychlospojka D12 x 1/4 vnější

Rychlospojka pro rychlospojkový trn Kränzle D12 x 1/4" vnější závit. Pro změnu vybavení bezpečnostní vypínací pistole se šroubením na rychlovýměnný ná...

813,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 13451
Kränzle násuvná rychlospojka D12 x 1/4 vnitřní

Kränzle násuvná rychlospojka D12 x 1/4 vnitřní

Rychlospojka pro rychlospojkový trn Kränzle D12 x 1/4" vnitřní závit. Pro změnu vybavení bezpečnostní vypínací pistole se šroubením na rychlovýměnný n...

814,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13450
Bajonet Wap x 1/4 vnější

Bajonet Wap x 1/4 vnější

Bajonet Wap na 1/4".

447,- cena bez DPH Koupit
Skladem *04000125..
Bajonet Wap x 1/4 vnitřní

Bajonet Wap x 1/4 vnitřní

Bajonet Wap na 1/4".

440,- cena bez DPH Koupit
Skladem *04000125..
Rychlospojka 1/4 x bajonet Wap

Rychlospojka 1/4 x bajonet Wap

Rychlospojka 1/4" vnější na bajonet Wap.

672,- cena bez DPH Koupit
Skladem 55926
Šroubení k propojení VT hadic M22 x M22

Šroubení k propojení VT hadic M22 x M22

Šroubení M22 x 1,5 na M22 x 1,5 k propojení vysokotlakých hadic Kränzle.

171,- cena bez DPH Koupit
Skladem 13286
Kränzle šroubení M22 x M22 otočné

Kränzle šroubení M22 x M22 otočné

Šroubení M22 x 1,5 vnitřní závit (převlečná matice) na M22 x 1,5 vnější s otočným členem k propojení vysokotlakých hadic Kränzle apod. ...

666,- cena bez DPH Koupit
Skladem 133602
Kränzle ochrana před rozstřikem

Kränzle ochrana před rozstřikem

Novinkou od výrobce Kränzle pro rok 2019 je také ochranný kryt z odolného plastu, se štětinami. Chrání proti postříkání, použitelný na všechny trysky ...

1 309,- cena bez DPH Koupit
Skladem
132600
Kränzle automatický navíjecí buben s 20 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Kränzle automatický navíjecí buben s 20 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Kvalitně zpracovaný navíjecí buben od výrobce Kränzle s automatickým zpětným chodem, s 20m vysokotlaké hadice s ocelovým opletem DN8, s propojovací ha...

27 475,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 43855
Nástěnný držák Kränzle pro navíjecí buben na 30 m hadici

Nástěnný držák Kränzle pro navíjecí buben na 30 m hadici

Kvalitně zpracovaný nástěnný držák od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli pro automatické navijecí bubny s vysokotlakými hadicemi. Své uplatně...

7 294,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412602
Nástěnný držák Kränzle pro navíjecí buben na 20 m hadici

Nástěnný držák Kränzle pro navíjecí buben na 20 m hadici

Kvalitně zpracovaný nástěnný držák od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli pro automatické navijecí bubny s vysokotlakými hadicemi. Své uplatně...

3 971,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412601
Automatický navíjecí buben Kränzle s 30 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Automatický navíjecí buben Kränzle s 30 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Kvalitně zpracovaný navíjecí buben od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli s automatickým zpětným chodem, 30 m vysokotlakou hadicí s ocelovým o...

55 334,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412691
Automatický navíjecí buben Kränzle s 20 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Automatický navíjecí buben Kränzle s 20 m vysokotlakou hadicí a nástěnným držákem

Kvalitně zpracovaný navíjecí buben od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli s automatickým zpětným chodem, 20 m vysokotlakou hadicí s ocelovým o...

41 205,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412681
Automatický navíjecí buben Kränzle na 30 m vysokotlakou hadici

Automatický navíjecí buben Kränzle na 30 m vysokotlakou hadici

Kvalitně zpracovaný navíjecí buben na 30 m vysokotlakou hadici od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli s automatickým zpětným chodem má své upl...

38 378,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412598
Automatický navíjecí buben Kränzle na 20 m vysokotlakou hadici

Automatický navíjecí buben Kränzle na 20 m vysokotlakou hadici

Kvalitně zpracovaný navíjecí buben na 20 m vysokotlakou hadici od výrobce Kränzle z nerezové ušlechtilé oceli s automatickým zpětným chodem má své upl...

29 557,- cena bez DPH Koupit
Na dotaz 412597






Kränzle_WS_WSC_RP_1000_1200_1400_1600_TS_navod_CZ Návod k obsluze pro horkovodní vysokotlaké čisticí stroje Kränzle WS-RP a WSC-RP 1000 TS, 1200 TS, 1400 TS, 1600 TS. Český jazyk
Kränzle_WS_WSC_RP_1000_1200_1400_1600_TS_rozkres Výkres stroje a seznam náhradních dílu včetně obj. kódů pro vysokotlaký čisticí stroj Kränzle WS-RP a WSC-RP 1000TS, 1200TS, 1400TS, 1600TS (D12)
Produktový leták Kränzle RP série, Therm-RP, LX-RP, WS-RP, WSC-RP Představení nového řadového čerpadla. Katalogové listy pro modelovou řadu Kränzle RP. Therm-RP, WS-RP, WSC-RP, LX-RP. 16 stran.
/product-action/increment-product-view-count?productId=3203